Oproep aan alle mannen: Schrijf je partner in voor 'Schat, ik heb niets om aan te doen'

DIT NAJAAR BIJ VITAYA

Veel mannen zal de uitspraak bekend in de oren klinken: “Schat, ik heb niets om aan te doen!” Dit najaar pakt Vitaya uit met een nieuw programma waarin styliste Lien Degol zich zal ontfermen over het lot van al deze mannen.

De missie van Lien: bomvolle kleerkasten reorganiseren, recycleren en transformeren tot een trendy kleerkast, zodat vrouwen hun wederhelften niet meer tot wanhoop moeten drijven met de zin: “Schat, ik heb niets om aan te doen”.

Nu de solden officieel van start zijn gegaan, worden de kleerkasten weer bevoorraad met nieuwe stukken. Nochtans is het een universeel gegeven dat - vooral vrouwen - ondanks een uitpuilende kleerkast vaak helemaal niet weten wat ze voor een bijzondere gelegenheid moeten aantrekken.

Elke vrouw doet al wel eens een miskoop, waardoor de kleerkast al snel uit haar voegen barst. Maar ondanks hun uitgebreide kledingassortiment, lopen de frustraties van vele vrouwen op wanneer ze een outfit voor een bijzondere gelegenheid moeten uitkiezen. De woorden “Schat, ik heb niets om aan te doen” zullen heel wat mannen dan ook bekend in de oren klinken.

Voor al die mannen – of voor vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten – is er goed nieuws. Dit najaar bekommert styliste Lien Degol zich namelijk om hun lot. In het nieuwe Vitaya-programma ‘Schat, ik heb niets om aan te doen’ wendt ze haar neus voor fashion en styling aan om garderobes te reorganiseren, recycleren en transformeren tot een trendy kleerkast met outfits die probleemloos met elkaar gematcht kunnen worden.

Heeft jouw partner massa’s kleren, maar vindt hij of zij nooit de geschikte outfit? Puilen de kasten uit, maar moet er voor elk feestje toch nog geshopt worden? Dan is het tijd om de hulp van stijlgoeroe Lien Degol in te roepen. Surf naar http://vitaya.be/schat-ik-heb-niets-om-aan-te-doen en schrijf je partner in voor ‘Schat, ik heb niets om aan te doen’. Lien Degol helpt met het reorganiseren van de kleerkast, leert de juiste kleren met elkaar te combineren en ‘recykleert’ of shopt de ideale outfit bij mekaar.